ÉTKEZÉS

EBÉDBEFIZETÉS 2022.

KEDVES SZÜLŐK!

 

A 2022/23-as tanévben bevezetésre kerül a Multischool 4-es verziója. Ezen a felületen a bankkártyás fizetés lehetőség ismét elérhető!

 

A Multischool4 felületet használóknak 5-től 15-ig van lehetőségük a következő hónap étkezésének megrendelésére! Ha kicsúsznak a határidőből, akkor a következő a teendő: írjanak emailt a lenti címre, ahonnan válaszlevélben megküldöm az utalási adatokat. Az igazolást át kell nekem küldeni, ezután megrendelem az étkezést.

 

Csekkes befizetőknél (postai vagy utalás) minden esetben kérjük a befizetés igazolását a befizetendő hónapot megelőző hónap 20. napjáig az alábbi 3 mód valamelyikével:

  • küldjék be magát az igazolószelvényt, vagy annak fénymásolatát (alsós gyerekek adják oda a tanítójuknak, felsős gyerekek az osztályfőnöknek vagy közvetlenül nekem adhatják le);
  • küldjék át az igazolószelvény fényképét vagy beszkennelt másolatát a lenti email-címre;
  • utalás esetén küldjék át az átutalási bizonylatot vagy fényképét a lenti email-címre.

A csekken szereplő összeg utalással is befizethető a Zuglói Polgármesteri Hivatal 11784009-15735777-02130000 számlájára. Utaláskor a közleménybe írják be a gyerek nevét, osztályát és Liszt iskolát! (minta: „Kovács Gergely 4.c / Liszt iskola”).

A határidőt nagyon kérem betartani! Ha nem kapunk igazolást, egyszeri üzenés után, a hónap végén törlöm az étkezés megrendelését (ennek célja az utólagos fizetésbehajtás teljes elkerülése)!

 

Az intézményi napi térítési díjak 2022. július 13-tól a következők:

Iskolai napközis ellátás 692 Ft:
  • tízórai 114 Ft
  • ebéd 464 Ft
  • uzsonna 114 Ft

 

Amennyiben változtatni szeretnének, kérem időben szóljanak! (pl. étkezési típus váltás, étkezés teljes lemondása stb.)

 

Lemondás:
Reggel 8:45-ig lehet lemondani a következő naptól az étkezést a lenti email-címen,
vagy az alábbi iskolai telefonszámon:

  • +36 1 383 3291

 

Étkezési email-címünk:
liszt.etkezes@gmail.com

 

Étkezési ügyintézők: Varga Ádám és Molnárné Kondár Katalin